Vi är din totalentreprenör från Västerås

Aréens Entreprenad

OM OSS

Vi är specialister på mark, anläggning och grundarbeten.

Vi är specialister på mark- och grundarbeten, där kunderna är allt från stora husleverantörer och industrier till privatpersoner. Vi anpassar oss efter vilka behov som finns och har alltid kunden i fokus.

Aréens startade 2010 och vi haft en fantastisk resa fram tills idag. Två viktiga förklaringar till att vi vuxit för varje år är vår höga kvalitet och att vi är med våra kunder hela vägen, från start till mål. För oss är det också självklart att följa upp alla projekt, för att säkerställa att våra kunder är riktigt nöjda.

Våra tjänster

Vi är din totalentreprenör från Västerås och arbetar med allt under färdig mark som exempelvis:

Schakt - Grundläggning - Formsättning - Armering

Vi erbjuder allt inom schakt, grundläggning, formsättning och armering. Vi förbereder marken inför varje byggnadsprojekt, utför grundläggning och formsättning och förstärker hållbarheten med armering.

VA arbeten - Pålning - Ritningar - Utsättningar

Utöver schakt och grundläggning utför vi även Va-arbeten, pålning, ritningar och utsättningar. Det innebär allt från att vi jobbar med markförstärkning till att vi märker ut ledningar, utför ritningar och lägger nya Va-ledningar.  

Vägar & Industrigrunder med tillhörande finplanering

Industrigrunder, vägar och finplanering är också tjänster som vi erbjuder hos oss. Oavsett storlek på projekt så är du alltid välkommen att kontakta oss eller fråga efter en offert!

Vi är specialister på mark och grundarbeten!

ARÈENS ENTREPRENAD

Våra områden

Dags att bygga en grund, platta eller mur? Vi är specialister på mark och anläggning även för privatpersoner.

Vi hjälper alla typer av fastighetsbolag, projektledningsföretag samt större byggbolag med allt inom anläggning & markarbeten.

Allt inom transport. Vi fraktar allt från budtransporter och kranbilar upp till 78 t/m. Våra kranar når upp till 28 meter.Behöver du hjälp med markarbete eller anläggning? Kontakta oss!

Kontakt

Långängsvägen 4
721 32 Västerås

Telefonväxel: 021 33 33 30 (tonval 2)
E-post: info@areens.se

Företag

Schakt
Grundläggning
Va arbeten
Pålning
Ritningar
Utsättningar
Industrigrunder
Vägar

Privatperson

Platta på mark
Plattläggning
Dränering
Murarbete